Veelgestelde vragen

Lees goed de beschrijvingen op de product pagina, kijk naar de plaatjes en bij twijfel, vraag het via de mail, stuur eventueel een foto van uw fiets. De meeste vragen krijgen we over het oude of nieuwe model Stromer. Vuistregel is dat de oude modellen 60mm smalle spatborden hebben en dat de nieuwe modellen 75mm brede spatborden hebben. Instinker is de ST1X, die wordt nog steeds gemaakt met de 60mm spatborden. We proberen het altijd zo duidelijk mogelijk weer te geven maar er is altijd ruimte voor verbetering, dit proberen we continue door te voeren.

VanZijpTechniek deelt geen CAD-files. We steken heel veel tijd, moeite en geld in de ontwikkeling van onze artikelen, voor niets gaat alleen de zon op. Bovendien weten we dan niet meer of iemand zelf iets heeft geprint (in een bedenkelijke kwaliteit) of dat we het zelf hebben geleverd. En sommige artikelen zijn op een unieke manier samengesteld die niet zomaar even in dezelfde goede kwaliteit na te maken zijn.

Let ook goed op onze auteursrechten! https://www.vanzijptechniek.nl/disclaimer/

Jazeker, dat doen we dagelijks. Echter door de enorme hoeveelheid tijd en energie die dat vergt duurt dat vaak wel wat langer. Als u zelf een goed ontwerp weet te maken wat al tot in details klopt dan zou dat het proces enorm versnellen.

Selecteer de gewenste producten in de webshop en doe ze in het winkelwagentje. Vul uw juiste adresgegevens in, dan rekent de webshop automatisch een bedrag uit op basis van product en adres.

We doen slechts zelden aan kortingsacties, volg daarvoor de social media kanalen.

U kunt zich alleen registreren bij afronden van een bestelling. Wilt u zich registeren zonder een bestelling te plaatsen dan kunnen wij dat eventueel handmatig voor u doorvoeren.

Vanaf 1 juli 2021 zullen we bij particuliere bestellingen binnen de EU het BTW tarief van dat land toe gaan passen. In Nederland is het huidige BTW tarief 21%.

Bestelt u bijvoorbeeld vanuit Duitsland dan zal vanaf 1 juli 19% BTW in rekening gebracht worden.

In België geldt net als in Nederland een BTW tarief van 21% dus die prijzen zullen gelijk blijven.

Bestellingen buiten de EU zijn zonder BTW.  Een volledige lijst met BTW tarieven is hier te vinden.

Jazeker, dat wordt regelmatig gedaan, vul hier uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Soms komt het voor dat de server die de nummers controleert er uit ligt. Mail in dat geval uw bestelling en alle gegevens door dan maken we met de hand een nette factuur op.

Elke bestelling in de webshop wordt afgerond met een factuur in PDF die over de mail wordt verstuurd. Bestellingen buiten de webshop om gaan via een nette handgemaakte factuur die we ook als PDF over de mail versturen.

Zakelijke klanten binnen de EU en buiten NL krijgen netjes en automatisch een factuur waarop is vermeld dat het om een intracommunautaire levering gaat.

  • De meeste zendingen gaan via DHL, daar krijgt u een mail van met een track en trace code. Als het een zending betreft die naar Belgie gaat dan kunt u de DHL code beter invullen op de site van Bpost, die nemen het bij de grens namelijk over van DHL. Soms komt het mailtje met de track en trace code in de spam map terecht, vooral bij hotmail adressen, wees daar alert op!
  • Kleine artikelen die in een enveloppe passen gaan tegen een lager tarief met reguliere briefpost mee dus die zijn ook niet te volgen maar passen wel door de brievenbus. Zodoende hoeft u daar niet voor thuis te blijven.
  • Onder andere door de Covid maatregelen kunnen we niet meer elke dag de bestellingen verzenden maar doen we dat ongeveer 2 keer per week. We hopen op uw begrip.

Nadat ik heb besteld krijg ik geen bevestiging en geen track en trace code. De kans is groot dat u een spelfout heeft gemaakt in uw eigen emailadres. Als u ook geen telefoonnummer achterlaat kunnen we u geheel niet bereiken. Het kan ook zijn dat de mail tussen de spam mailtjes terecht is gekomen. Dus check ook uw spam-map aub.

Ook zien we dat veel mensen geen huisnummer achterlaten. We zullen met u in contact proberen te komen via de gegevens die u heeft ingevuld. Het gebeurt regelmatig dat ook daar niet op gereageerd wordt dus zorg dat u bereikbaar bent aub.

Heeft u een of meerdere mails gestuurd naar VanZijpTechniek maar krijgt u geen reactie? Ons spam-filter staat natuurlijk ook gewoon aan en niet alle berichten zullen daarom bij ons aankomen. Maar u kunt ons telefonisch of via WhatsApp ook bereiken, kijk daarvoor even op onze contact-pagina.