Dit zeggen onze klanten

Het contactstuk is gemonteerd en werkt terug perfect. Mijn fietsverdeler kwam uit de lucht vallen toen ik vertelde dat dit stuk was en kon niet helpen. Gelukkig kwam ik op uw adres terecht en ben ik goed geholpen waarvoor dank.

Je levert wel perfect werk, past perfect. Heb bij jou ooit een accu onderkant bestelt doet het nog steeds.

Dank voor de supersnelle levering. Vanochtend al de onderdelen ontvangen. Ziet er erg solide uit. 👌🏻 Leuk ook de persoonlijke note op begeleidende pakbon.

Mooi elegant ontwerp!!

Bedankt voor snelle en correcte afhandeling!! Dikke pluim!

Pakketje vandaag aangekomen. Harte bedankt voor de snelle service!

Bedankt voor je snelle reactie. Helemaal duidelijk. Bestelling is gedaan.

De houder ziet er prima uit, en snelle levering… super !

Gisteren mijn bestelling in België ontvangen. Vanochtend heb ik probleemloos alles gemonteerd. Paste prima en was op 10 minuten gepiept. Ik ga er heel zeker veel fietsplezier aan beleven.

Dank voor de snelle aflevering van de 2 producten van jouw Jeroen. Monteren ging vlot en spatbord zit veel steviger! Nogmaals dank voor je mooie oplossingen.

I have installed your 175mm piece at the bottom of the fender after removing very easily, finally, after pushing just a little bit the two small hooks of the standard end-piece. Very well designed (Happy 3D-printing system!). I will order soon the front piece.

Dank je wel voor het prachtige spatbord, en wat eenvoudig te monteren! Top product.

Bij deze wil ik U van harte danken voor de snelle en correcte levering van de goederen.

Het past perfect en is een mooie afwerking.

Mooie site met veel praktische artikelen.

Bedankt voor de vlotte levering. Ziet er mooi en degelijk uit!

Hartelijk dank voor de dummy Jeroen, werkt perfect! Ook leuke andere gadgets

Bedankt voor de snelle levering en geweldig die sleutelhanger.

Ja, ontvangen met persoonlijke boodschap van jeroen, dat is nou leuk! Dank voor de snelle service

Dank voor de levering van de spatbordverlenger, dat scheelt weer in het aantal keren natte schoenen.

Beste Jeroen, Dank voor je attente bericht. Ik ga bestellen!

Bedankt voor de goede spullen. Lader hangt prachtig en van het verlengde spatbord heb ik vanochtend al plezier gehad 👍🏻

Dank voor je opvolging, ik waardeer dat enorm!

Dank voor de gouden tip en de snelle service! Gelijk geprobeerd en nu loopt hij niet meer aan. Erg fijn. Hoop dat m’n natte schoenen nu wat minder worden 😊

Dag Jeroen, de houder ziet er prima uit, en snelle levering… super !

Vielen Dank für den Dummy, er passt perfect.

Die Teile sind topp passgenau und kinderleicht zu montieren.

Dank je voor de levering van de top spullen!

De spatbordverlengers passen perfect en zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Topprodukt. Bedankt voor de snelle afhandeling en de mooie produkten.

Alles tip top in orde, bedankt aan iedereen bij van Zijp Techniek.

Mooie onderdelen maak je!

Dank voor de snelle aflevering van de 2 producten van jouw Jeroen. Monteren ging vlot en spatbord zit veel steviger! Nogmaals dank voor je mooie oplossingen.

Allereerst de complimenten voor de snelle levering!! Dan de complimenten voor de kwaliteit! De spatbord verlenging van de Stromer past niet alleen perfect maar ziet er ook nog eens geweldig uit!! Briljant idee om accessoires (niet alleen voor Stromer) in 3D te printen. Ik ben zelf al ruim 35 jaar een techneut (werktuigbouwer) dus ik hou wel van deze initiatieven, zeker als het goed gemaakt is! Ook de montage is doodsimpel en het past werkelijk perfect!

Vandaag voor de eerste keer door de regen huiswaarts gekeerd van het werk en wat een verschil met die spatbordverlengers 👍. Werkelijk fantastisch. Dit had ik veel eerder moeten doen. Een tevreden klant 😃. Snelle levering, makkelijk te monteren en ziet er echt goed uit. Echt top!

Ik kan enkel zeggen: –  past perfect – snelle, vlotte afhandeling en levering  – doe zo verder Je hebt er een tevreden klant bij.

Hello,  I have received the product and I must say that I am satisfied and happy.  congratulations your product is of excellent quality. Regards.

I ordered and received the strap to hold the battery case closed and the Garmin holder for my ST3 – great products – fit perfectly and well made – very happy!!