Blog 2019

Fusion360

Vroeger op de MTS ben ik heel primitief begonnen met CAD tekenen met Autocad 10. Maar ook met pen en papier op een groot vel A0 papier. Jaren later dit weer opgepakt met Autocad maar liep al snel tegen de beperkingen aan van het programma. Vervolgens overgestapt op Inventor, ook uit de keuken van Autodesk. Een fantastisch programma maar slechts de LT versie was enigsinds betaalbaar. En die versie kon helaas weer geen samenstellingen maken. Langzaam heb ik me ook verdiept in Fusion360, ook weer van Autodesk. Dit programma is werkelijk fantastisch en maakt de ene na de andere verbetering door.

Met dank aan jullie, de afnemers van mijn 3d prints, heb ik nu de licentie voor Fusion360 kunnen kopen. Ik wil even zeggen dat ik jullie daar erg dankbaar voor ben. Nu kan ik telkens betere, mooiere, handigere dingen ontwerpen en 3d printen. Heel erg blij mee!

Terug naar lijst