Geplaatst op Geef een reactie

Covid-19

We leven opeens in een hele andere wereld sinds de coronacrisis. We verkopen minder 3d geprinte fietsonderdelen maar daardoor kunnen we wat van de capaciteit gebruiken om artikelen te maken die nu heel erg hard nodig zijn in de zorg. En dat zijn face-shield, clips voor mondmaskers en deuropeners. Die maken en leveren we zo schoon mogelijk volgens een hygiëneprotocol waarbij we ze spoelen in 99,9% alcohol. Dat doen we via een grote enthousiaste groep vrijwilligers van Makers4all.eu Wilt u ons daar in steunen? Dat zou erg fijn zijn, u kunt bijvoorbeeld een leuke donatie overmaken via deze productpagina https://www.vanzijptechniek.nl/product/spatscherm/ zodat wij voorlopig deze actie kunnen blijven steunen. U kunt eventueel ook direct aan makers4all doneren via hun website. Kent of bent u iemand die deze artikelen hard nodig heeft? Regel dat zo snel mogelijk via makers4all. Veel dank, stay safe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *